A kuplung már az informatika előtt is létezett

Ma már szinte el se tudnám képzelni azt, hogy milyen lehet informatika és internet nélkül élni. Bár lehetséges, hogy valamennyivel egyszerűbb és nyugodtabb volt az élet ezek nélkül, nekem mégis nagyon sokat tudnak adni. Ugyanis az informatikának köszönhetően a munkámat sokkal gyorsabban el tudom végezni és pár perc alatt megtudhatok olyan információkat is, amikre egyébként lehet sosem bukkantam volna rá.

Azonban vannak olyan dolgok is, amik a mai napig velünk vannak, de még az informatika és az internet előtt „születtek”. Ilyen az áram, a bicikli, a repülő, és a kuplung is.

Az autó szempontjából a kuplung létfontosságú. Erre akkor jöttem rá igazán, amikor a Méta Autószerviz csapata megoldotta a kuplung problémámat. Ugyanis az egyik reggel azt vettem észre, hogy a kuplung nem működik. Meg is ijedtem, hiszen enélkül szinte egyáltalán nem használható az autó. Azonban már korábban elmentettem a Méta Autószerviz telefonszámát, ezért egyből őket hívtam. Szerencsére még aznapra tudtak időpontot adni, ezért délután el is látogattam a műhelyükbe.

Korábban az interneten találtam rá a honlapjukra, amikor Budapestre költöztem. Számítottam rá, hogy előbb vagy utóbb szükségem lesz szerelőre, ezért egy olyan megbízható szerelőt kerestem, akihez a bajban bármikor fordulhatok.

A Méta Autószerviz Budapesten a 19. kerületben található meg. Szerencsére az otthonomhoz elég közel vannak, ezért gyorsan el tudok hozzájuk jutni. Időpontot a nap 24 órájában lehet hozzájuk foglalni, hiszen nem csak telefonon keresztül lehet bejelentkezni, hanem a honlapon keresztül is. Itt egyébként egyből látod is, hogy milyen szabad időpontjaik vannak, így sokkal könnyebben ki tudod választani azt az egyet, ami számodra megfelelő.

Márkafüggetlen autószervizként az összes autómat vihetem hozzájuk. Na nem mintha olyan sok autóval rendelkeznék, egyáltalán nem…Viszont, ha lecserélem a mostani kis autómat, és esetleg egy másik márka modelljére esik a választásom, akkor is bátran fordulhatok segítségért a metaautoszerviz.hu csapatához.

Ami jó hír, hogy nem csak márkafüggetlenek, de emellett még megbízhatóak, lelkiismeretes munkát végeznek, modern technikákkal dolgoznak, és minden egyes alkalommal megfelelő tájékoztatást adnak az autó állapotáról és az elvégzett munkáról is. Nagyon ügyfélközpontúan gondolkoznak, ezért mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy elégedett lehess. Ezt mutatja az is, hogy garanciát vállalnak a munkájukra. Így, ha ne adj’ isten nem sikerülne jól elvégezni az adott javítást, akkor ingyen és bérmentve újra nekilátnak. Ilyen csak nagyon ritka esetben szokott előfordulni, ezért is éri meg nekik így 15 év után is garanciát adni.

A személyautók mellett kisteher gépjárművek szerelését is vállalják. Ezért, ha van ilyen járműved, akkor ezt is bátran viheted hozzájuk.

Szeretsz autókkal kapcsolatos cikkeket olvasni? Ha igen, akkor a metaautoszerviz.hu oldalon található blogbejegyzéseket ne hagyd ki! Ezek mind úgy lettek megfogalmazva, hogy mindenki számára élvezhetők legyenek. Ennek köszönhetően nincsenek tele szakszavakkal és könnyed stílusban íródtak. Azonban nem csak a cikkekből tudhatunk meg sok információt. A metaautoszerviz.hu honlapja is nagyon sok érdekességet tartalmaz. Még a szolgáltatások leírásánál is figyeltek arra, hogy nagyon informatív legyen és minél több segítséget nyújtson az olvasónak. Ha van egy kis időd, akkor mindenképp megéri elolvasni a különféle szolgáltatások részletes leírását.

Habár a kuplung és az autó még az internet és az informatika előtt jött létre, ma már ezekről is online tájékozódunk. Így a múlt és jelen összeforr.