Az informatikai és kereskedelmi fejlődésnek hála, már a gyógyszertár is “házhoz jön”

Olyan szuper dolog a számítógép, okostelefon és tablet, persze ha tudjuk használni. Emlékszem, én még egy nagyon lassú gépen kezdtem anno az online létet, betárcsázós internettel… Sokan azt se tudják, milyen is az. Informatikaórán az ECDL vizsgámra gyakoroltam, ha szabadprogram volt, akkor chaten bohóckodtunk a többiekkel vagy próbáltunk valami jó kis online játékot vadászni. Ma meg már mondhatni, az egész világ a zsebünkben van, ha egy okostelefon vagy más okoseszköz tulajdonosai vagyunk.

Az online vásárlás is mennyire megkönnyíti a mindennapjainkat, nem igaz? Hozzánk rendszeresen csenget a futár. Legutóbb például a Prevenció Patikás rendelésemet hozta házhoz, szerencsére kifejezetten gyorsan megérkezett a csomag. Gyógyászat online? Bizony! De nem csak gyógyászati termékek, hanem baba-mama termékek, dermokozmetikumok, intim termékek és különböző szépségápolási cikkek is elérhetők a webshopban. Amennyiben belépünk a Prevenció Patika Prémium Klubjába, úgy összeghatár nélküli ingyenes kiszállításban (egyéb esetben 14 ezer Ft felett ingyenes a szállítás) és további exkluzív és különleges kedvezményekben részesülhetünk. Ahhoz, hogy a VIP Klub tagjai lehessünk, havi vagy éves fizetés keretében elő tudunk fizetni, ami egy 30 napos próbaidőszakkal indul, amin belül pénzvisszafizetési garanciát ígérnek, amennyiben mégsem szeretnénk kiemelt ajánlatokban részesülni.

Gyógyászati és egyéb termékek, amik házhoz jönnek – nem is kívánhatnék ennél többet, nem beszélve a nagyon kedvező árakról és akciókról. Gyógyászat ilyen könnyen még nem volt elérhető, az otthonunkból, megbízható és gyors szállítással.

Az első dolgom volt, hogy a jó idő beálltával beszerezzem a szükséges fényvédő termékeket. Emellett nagyon megörültem, hogy a kedvenc szemránckrémem is kapható a webáruházban, így került abból is egy darab a virtuális kosárba. A Mesébe illő ajánlatok/akciók fülnél találhatóak az aktuális, kiemelt, legkedvezőbb áron értékesített termékek, itt is mindig szétnézek, hátha épp szükségem van valamire. A “többet kevesebbért” ajánlat is a kedvenceim közé tartozik, szívesen veszek valamiből egyszerre több csomaggal, ha úgy gazdaságosabb az ára. Emellett aktuálisan kifejezetten ajánlom áttekintése a Summer Week elképesztő kínálatát – megéri szétnézni az oldalon, az biztos!