Az öcsém informatikából jó, én pedig a cipőakciók felfedezésében

Nem mindig volt ennyire kiegyensúlyozott a kapcsolatunk az öcsémmel, mint mostanság. Ugyan csak 4 év van köztünk, ami nem olyan sok, de kamaszként volt időszak, amikor ez igenis jelentős volt – gyakran szájalt nekem vissza azzal, hogy nem úgy érzi, mintha nővére, hanem inkább egy harmadik szülője lennék. Nos, hogy jogos volt-e ez az észrevétel, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, mindenesetre örülök annak, hogy ma már nincsenek nagy csatározásaink.

Az öcsém azóta már informatikusnak tanul, én pedig fotós lettem, és ha hazalátogatok a szülővárosomba, mindig sok időt töltünk együtt. A legutóbb segített nekem új laptopot választani és használatra kész állapotba helyezni, így szerettem volna viszonozni valamivel. Úgy döntöttem, veszek neki valami szép cipőt. “De hol találok olyat, ami nem túl drága, de mégis minőségi darabokat kínál?” – morfondíroztam, és körbe is kérdeztem néhány ismerőst – ekkor ajánlotta egyik barátnőm a cipomarket.hu/rieker oldalt. Itt számos férfi, női és gyerek cipő kapható 5-70 %-os árengedménnyel, ezen felül férfi, női és unisex táskák. Mivel én most kifejezetten a tesómnak kerestem valami szépet, nagy önuralom kellett hozzá, hogy ellenálljak a csábításnak, hogy én is vásároljak. Abban biztos voltam, hogy valami sportos fazon az, amit keresek, és emellett lehetőleg sötét színű, leginkább fekete, vagy esetleg még a barna, ami szóba jöhet. Így a már előbb említett cipomarket.hu/rieker linket megnyitva, az szűkítési feltételek segítségével beállítottam a kívánt színeket egyesével, öcsém cipőméretével együtt, hogy semmiképpen ne találkozzak olyan lábbelivel, ami nem kapható abban a méretben, amiben kell. Bár jól néztek ki a cipők, de barnában nem találtam olyat, ami igazán az ő világa lenne, feketéből viszont szerencsére többet is, így bőven volt lehetőségem válogatni köztük. A befutó végül egy olyan fekete Rieker sneaker lett, ami textil belső résszel és ekológikus bőr felső résszel rendelkezik, a talpa viszonylag vastag, egy kissé emelt, és apró, piros részletek találhatóak rajta (de abszolút a fekete az, ami dominál). A mérettáblázat alapján meggyőződtem róla, hogy biztosan a jó méretet rendelem-e (megmértem az öcsém egy meglévő cipőjének belső talphosszát), így tudtam, hogy biztos nem lőhetek mellé a rendelésemmel.

Legközelebb biztosan magamnak fogok rendelni valamit, túlságosan sok szép sneakert láttam a kínálatban. Mondjuk a cipomarket.hu/rieker oldalon található szandálok közt is van egy-két olyan, amit szívesen elfogadnék…