Így indíthatod hódító útjára saját mémjeidet

Informatikusként hamar a hobbimmá vált különféle mémek készítése. Ezeket előszeretettel posztolom saját közösségi oldalaimon, és mindig töretlen sikert aratnak. Nemrég egy haverom felvetette, hogy egyik másik mémem annyira jól sikerült, hogy szívesen viselné őket pólón, mert az mekkora lenne már.

Ekkor döntöttem úgy, hogy az interneten kívül pólómintaként is hódító útjukra indítom humoros agyszüleményeimet. Informatikusként persze tudtam, hogy vannak olyan cégek, akik pólónyomtatással foglalkoznak, hiszen nem egyszer készítettem weboldalt ilyen cégeknek. Már csak meg kellett találnom azt, aki tényleg a lehető legjobb segítség lehet.

Így jutottam el a lolmarkt hu webáruházába.

A lolmarkt hu egy nagyon király webshop

A lolmarkt hu online boltjára egyszerűen jó ránézni. Informatikusként mindig örömet okoz, ha egy webshopnak nem csak a termékei jók, hanem maga az oldal is rendesen, minden igényt kielégítően fel van építve. A lolmarkt hu-ra pedig ez maximálisan igaz. Az oldal egyébként főleg saját maguk által tervezett, tehát egyedi és nagyon eredeti, vicces pólókat forgalmaz. Kínálatukban egy ideje fém bögrék és környezetkímélő vászontáskák is találhatók.

A választható pólógrafikák kínálata hatalmas. Találhatunk különféle kedvelt filmek és népszerű mémek alapján készült pólókat. Lehetőségünk van mintát választani lánybúcsúk és legénybúcsúk egyforma öltözékéhez. Meglephetjük szeretteinket a születésnaptól az anyák napjáig minden alaklomra. A grafikák egytől egyig zseniálisak. Garantáltan röhögőgörcsöt eredményeznek mind a viselőnél, mind pedig a viselő környezeténél. És nem fognak egykönnyen szembe jönni velünk az utcán. Igazán kreatív és egyedi ajándékok minden mókamester számára.

Ha megtaláltad, ami tetszik, a webáruházon keresztül akár azonnal meg is rendelheted a kívánt pólót. A lolmarkt hu grafikáit csak és kizárólag prémium minőségű pólókra nyomtatja, a weboldalon pedig minden szükséges infót (pl. mosási és vasalási javaslat) megad ahhoz, hogy a ruhadarab sokáig örömet okozzon. Ha online rendelsz, csomagodat a GLS fogja kiszállítani. A lolmarkt hu villámgyorsan dolgozik, úgyhogy rendelésedre mindössze 1-2 napot kell várnod. Akkor is lehet menő és vicces pólód az oldalról, ha annyira nem szeretsz online ruhát venni, ugyanis a cégnek országszerte 13 üzlete van, melyeket személyesen is felkereshetsz. A weboldalon elérhető grafikákat itt akár 2-3 perc alatt pólóra nyomtatják a lelkes kollégák, és garantáltan nem lesz probléma a mérettel sem.

Pólókészítés teljesen egyedi ötlet alapján is

Saját mintáik forgalmazása mellett a lolmarkt hu vállalja egyéni, a te fejedből kipattant ötlet alapján készülő pólók nyomtatását 1 darabtól akár több 100 darabig is. Náluk tehát lehetőséged van arra, hogy olyan grafikájú pólót készíttess, ami teljesen egyedi. Én ezért a lehetőségért fogom most őket választani.

A cég ráadásul abban is segít, hogy az ötletedből akkor is szuper látványterv készüljön, ha te esetleg nem vagy olyan erős grafikai képességek terén. Ha személyesen ellátogatsz valamelyik üzletbe, akkor képzett grafikusok segítségével akár azonnal elkészülhet az a póló, amit garantáltan nem fogsz látni máson.

Az egyéni pólókészítés menetéről, feltétleeiről, esetleges nagyobb mennyiségű (20 darab fölötti) rendelések elkészítéséről e-mailben is kérdezhetsz. A saját ötlet alapján történő pólónyomtatás árát valószínűleg csak a grafika megtervezése után fogják tudni megmondani. Ahogy a weboldalon olvashatjuk: készítettek már mindössze 1000 forintos pólót is, de volt 10 ezer forintos nagyságrendű grafikájuk is.

A lolmarkt hu oldalában minden megvan ami ahhoz kell, hogy egy weboldal tökéletesen meggyőző legyen. Fel is keresem őket az ötleteimmel… Aztán ki tudja… Egyszer talán te is az én mémjeimmel “díszített” pólót fogsz hordani 😉