Nem kell komoly informatikai tudás a cégalapításhoz

Az informatika egy lenyűgöző dolog, ami valójában még mindig nagyon gyerekcipőben jár és mégis, olyan ütemben növekszik, hogy azt néha már nehéz is követni. Csak gondoljunk bele abba, hogy hol tartott a technika 30 évvel ezelőtt. Még régi, katódcsöves tévéken néztük a sorozatainkat és az internet csupán egy távoli álom volt, vagy pár ember fantazmagóriája. Szerintem az informatika egy mérhetetlen hasznos dolog, amivel azonban óvatosan kell bánni.

Van például jelenleg az interneten egy csomó oldal, ami mindenféle szabályozás nélkül tud működni. Ráadásul egy csomó adózási kedvezménnyel is rendelkeznek. Szerintem érdemes lenne őket is górcső alá venni. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy az internet legnagyobb teljesítménye egyértelműen az volt, hogy távol élő embereket össze tudott kapcsolni. Mintha az a távolság nem is számítana, úgy tudunk beszélgetni egymással könnyedén, várakozás nélkül.

Az internetnek ugyanezt a különlegességét tudtam kihasználni, mikor a cégalapítás került szóba az életemben. Nem tudtam semmit korábban arról, hogy ez a folyamat mikkel jár, illetve, hogy kiknél lehet könnyedén, érthetően és gyorsan elvégezni. Még szerencse, hogy a cégalapítás keresésre, elsőként a Topcégalapítást adta ki elsőnek. Ez a helyezés nem véletlen, mivel minőségi és pontos szolgáltatást biztosítanak egy olyan területen, amin rengeteg buktatóval találkozhat az ember, ha nincsen eléggé felkészülve.

Céget alapítani nem könnyű, mégis, mikor a cégalapítás kapcsán fellép az ember a Topcégalapítás oldalára, rögtön azt fogja gondolni, hogy ő is képes lehet rá. Ehhez hozzátesz az, hogy az oldal nagyon igényesen és szépen van kialakítva. Így nem kell amiatt aggódnunk, hogy neten végezzük el ezeket a dolgokat. Sőt, én úgy gondolom, hogy mivel neten történik az egész, így sokkal több időnk van arra, hogy mérlegeljük a lehetőségeinket és pontosan meg tudjuk nézni azt, hogy mit is ajánl nekünk a cég.

cégalapítás

A Topcégalapítás azért is egyedi, mivel számukra az a legfontosabb szempont, hogy az adott ügyfél a lehető legjobban legyen tájékoztatva. Így nem kell idegesítő menüket navigálnunk ahhoz, hogy elérjük a számunkra fontos információkat. Csupán a főoldalon kell lefelé tekernünk és minden tájékoztatót meg fogunk kapni. Ez a tájékoztató egyébként sokrétű és elég hosszú. Szerencsére azonban nem fogjuk azt érezni, hogy elvesznénk benne, mivel annyira jól és tudatosan van a tagolva az egész.

Nagy örömmel töltött el az is, hogy a szöveg nyelvezete nem túl száraz. Nem mellőzi a szakmaiságot, azonban mégis azt az érzetet kelti, hogy hozzánk szólnak, a laikus ügyfélhez. Ez pedig nem egy utolsó szempont egy olyan zavaros folyamat során, mint a cégalapítás. Elmagyarázták, hogy milyen lépéseket kell tennünk ahhoz, hogy sikeresen el tudjuk intézni ezeket az ügyeket, ráadásul arról is részletesen tájékoztattak, hogy ők miben fognak majd segíteni minket.

Az elérhetőségeiket amúgy nem rejtegették előlünk, úgyhogy már ez is adott nekem egyfajta biztonságérzetet. Elektronikus levél formájában, vagy mobilon is el tudjuk érni őket. Az előbbi azok számára lehet jó, akik nem szeretnek annyira élőben beszélni, és inkább szeretik átgondolni azt, hogy miket fognak kérdezni. Én azonban az utóbbi lehetőséget választottam, mivel azt közvetlenebbnek éreztem. A telefont azonnal fölvették és egy kellemes beszélgetés után már minden fontos dolgot le is tudtunk rendezni. A folyamat ezután nem tartott tovább pár hétnél és azóta sem lehetett semmi panaszom a szolgáltatásra, amit nyújtottak.